• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • 22 лютого на базі нашої школи відбулася нарада директорів шкіл Маневицького району

22 лютого на базі нашої школи відбулася нарада директорів шкіл Маневицького району

2018-02-22

22 лютого на базі нашої школи відбулася нарада директорів шкіл Маневицького району . Участь у нараді взяв голова РДА - Андрій Линдюк та звичайно, начальник відділу освіти - Валентина Книш.
На районній підсумковій колегії директорів шкіл напередодні , доповідаючи щодо впровадження нового освітнього простору в школах, було підтримано мою пропозицію-запрошення, щодо проведення наступної наради директорів саме на базі нашої школи з метою показати та презентувати нашу роботу в цьому напрямі, адже краще один раз побачити як кілька разів почути.
Хто є активним читачем дописів у цій групі, то не лише читав, а й бачив та переконався , що це не лише слова та гарні світлини звідкись...., а дійсно робота по впровадженні та реалізації НОП у нашому закладі. Мені було дуже приємно презентувати нашу школу, адже все це результат колективної роботи всього колективу як педагогічного, технічного та учнівського. Маючи молодого та талановитого педагога в цьому напрямі - Людмилу Огребчук, яка на даний час у відпустці по догляду за дитиною, проте знаходить час для творчості у своїй рідній
школі. Цю ідею підтримав весь колектив і як було видно у попередніх моїх дописах "пензлика хто тільки не тримав" :) ... Якщо говорити про матеріали чи засоби - це без проблем - матеріалами відділ освіти забезпечує аби тільки робили. А з потенціалом мого колективу у нас є ще дуже грандіозні плани, а саме: плануємо, хочемо і ЗРОБИМО для наших учнів творчу зону відпочинку біля бібліотеки (окремий коридор). Доречі перші кроки для цього ми уже зробили - сучасний музичний кабінет там уже є, безпровідний інтернет є, залишилось усучаснити бібліотеку, кабінет образотворчого мистецтва та перенести сюди ще й кабінет трудового навчання, тому будемо ЗНОВУ просити для цього ресурси у відділі.
Хоча я добре знаю, що одні критикують, одні підтримують, одні шукають причини ... А ми шукаємо засоби! Ось такий у нас в Осниці
творчий та креативний колектив - не можемо спокійно сидіти, дай щось творити:)

PS. Нарада пройшла успішно! Ласкаво просимо до нас..

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=627271554271102&id=427306964267563

Світлина від Відділ освіти Маневицької РДА.
Світлина від Відділ освіти Маневицької РДА.
Світлина від Відділ освіти Маневицької РДА.
Світлина від Відділ освіти Маневицької РДА.

Кiлькiсть переглядiв: 262

Коментарi